sunnuntai 4. marraskuuta 2012

117 päivää Transgrancanaria 2013 tapahtumaan

Kolin jälkeen oli jotenkin ristiriitaiset tunnelmat: olin nähnyt Pohjois-Karjalan kuraisia polkuja riittävästi, ja muutenkin fiilis oli että ensi vuonna en osallistu mihinkään ylipitkään tapahtumaan. No, ok, ehkä täydenmatkan triathloniin, jos joku tuttu haastaa.


Jep jep, viikko Kolista lähti rekisteröityminen Transgrancanariaan, joka järjestetään 10. kerran maaliskuun alussa 2013. Sehän on melkein niinku lähikisa, kotikentältä suora lento kisakeskukseen!


Vain hivenen viimeistelevää treeniä puuttuu... tuossa pari viikkoa sitten väänsin systerille rautalangasta reissun realiteettejä muuntaen nousumetrit meille kummallekin tutun kahden pisteen väliseksi etäisyydeksi. Kropan sisältä kuului hiljainen huokaus, että voiko pääkoppa jättää turhan visualisoinnin vähemmälle, ettei kroppa hajoa pelkkään ajatukseen. Ko. matka on vaakanakin useimmille riittävä lenkki, saati sitten peltolakeuksien kasvatille kiivetä/laskeutua.

No, mutta saapa ainakin reissussa auringosta D-vitamiinia talven keskellä, kävi toteutuksen miten vain ;) Ja riittävästi peruskuntotreeniä kesää ajatellen...

2 kommenttia:

Läskimaija kirjoitti...

Loistavaa! Osallistuin itse tänä vuonna sille Starter-matkalle, ja kyllä siinäkin ihan tekemistä oli - 24 km, hihi ;D

Mutta näyttää sinulla noita pohjiakin olevan kokolailla enemmän, eli hyvä siitä tulee. Tuskin maltan odottaa kisaraporttiasi. Tsemppiä treeneihin!



Unknown kirjoitti...

Kiitoksia. Joo, olen bongannut suorituksesi tuolla ;)

Totuuden nimissä on tunnustettava, et riski reissun keskeytykseen on suuri, mutta meikä on vähän niitä tyyppejä et jos lyhyemmälle keikalle lähtis niin maaliinpääsyn jälkeen harmittais ettei yrittänyt "koko rahalla". Kokeilemallahan se selviää, montako nousumetriä on tasamaan taapertajalle riittävästi/liikaa :D