lauantai 4. tammikuuta 2014

Limingan Uudenvuodenjuoksu 2013

Tri-seurakaverin Jyrkin kera ennen starttia
Syksy on ollut hiljaiseloa. Päivät ovat vierineet syysväsymystä jos motivaatiopulaakin potien, mutta nyt on taas aika hiljokseen piristyä kun olemme vauhdikkaasti matkalla kohti kevättä! Vuodenvaihteen kunniaksi raahauduin taas kotipitäjään Liminkaan hölkkäilemään.
Olen sen verran mukavasti pulskistunut syksyn aikana, että tällä(kin) kertaa vuorossa oli puhas hengailureissu. Numerolapun raiskausta vakavimmasta päästä siis, kuten jotku saattaisivat asian kokea :D

Yhytin urheiluhallilla Jyrkin, seurakamun OTC:n puolelta, ja päätin koettaa hänen messissä rimpuilla reitin. Isäntä kyllä starttasi sen verran vauhdikkaasti, että ensimmäiset pari kilsaa teki mieli löysätä, mutta kyllä se kone siitä sitten käyntiin lähti ja meno vähän rentoutui.

Jotenkin kärsivä ilme..?
Täällä Oulun kulmillakin kelit ovat olleet kaikkea muuta kuin talviset, mutta juuri uudenvuoden aattona alkoi taas päivällä sateleen lunta joka valkaisi maan. Muuten reitti olisi ollut paikoitellen varsin synkän pimeä juosta, mutta uusi lumi heijasti lyhtyjen valon mukavasti. Myös illalla sateli lunta vaan eipä se haitannut meininkiä.

Raketit ja lyhdyt valaisevat
 Tapahtuman suosio on vuosi vuodelta kasvanut, ja lastensarjat mukaan laskien tänä vuonna taisi olla jo yli 300 osallistujaa. Eli varsinkin ensimmäisellä kierroksella tunnelmaa riitti, kun samaan aikaan reitillä oli myös vitosen juoksijat. Reitti siis oli vitosen kiekka, kympin juoksijoilla tuplasti.
Kynttilälyhtykilometritolppa
 Yhdeksän kilsaa raahauduin Jyrkin kanssa rinta rinnan. Sitten takaa yritti joku ohi joten sisäinen pakko otti vallan ja täytyi pinnistää vielä jostain lisää tahtia löntystelyyn. Tiukkaa taistelua sijoista myös tuolla viidenkymmenen minuutin lähettyvillä :)
Jyrki maaliin

Tapahtuman kotisivut http://uudenvuodenjuoksu.fi/ tuuhan ensi vuonna iteki mestoille!

Ei kommentteja: