torstai 22. marraskuuta 2012

Oulun Ikiliikkujien 3000 m 22.11.2012 Ouluhallissa

Parin viikon takainen puolentoista kilsan veto sai jatkoa 3000 metrin juoksulla. Sinänsä lähtökohdat eivät kovin kummoiset olleet, koska tepastelin juoksun varsin raskaan harjoitusviikon treeninä. Mutta lopputulos oli tasoni mukainen "ihan ok" 11:35,4.

Aika ja paikka olivat samat kuin kaksi viikkoa sitten. Tällä kertaa ilmoittautumispaikalle kertyi reilu kymmenen miestä ja naista. Kettuilin tutuille jättäväni juoksun välistä, kun sykepanta unohtui lähtökiireissä kotia. No, enhän minä nyt sentään niin insinööri ole jotta data olisi pakollinen, joten pistin tossuni alkulämmittelyksi lönkyttelemään rataa ympäri puolitoista kilometriä.

Startti paukkui hivenen myöhässä noin vartin yli kahdeksan. Jättäydyin ensin porukan hännille aivan viimeiseksi. Parin seuraavan kierroksen aikana järjestys hivenen vaihtui, mutta eihän sinne selän taakse ruuhkaksi asti tippunut porukkaa. Edellämenijät sensijaan katosivat kyllä kaarteiden taa :D

Siinä sitten ravasin vajaat kymmenen kierrosta enkä muuta voinut. Kolmanneksi viimeinen kierros tuntui todella pahalta, toiseksi viimeisellä tunsin kuolevani. Viimeinen meni sitten maalia odotellessa, loppukirejä ei tarvinnut tällä kertaa ottaa.

McMillanin laskurin mukaan tämänpäiväinen oli aavistuksen löysä tonniviisisataseen nähden, mutta muuta harjoituskuormaa on kyllä sen verran pohjilla, etten vielä jaksa huolestua kunnon romahtamisesta. Datoja ei tällä kertaa ole oikein linkittää, kun syke puuttuu. Olihan minulla juoksusensori käytössä, mutta sen piirtämä käyrä on yllättävän tasainen. Kadenssin ka oli 92.


Ei kommentteja: