lauantai 13. heinäkuuta 2013

Helsinki Trail Running Clubin ja HePon lenkit

Keskiviikkona ja torstaina tarjoutui mahdollisuus parille yhteislenkille. Pikku muistiinpanot tässä niistä - painukaahan lenkeille mukaan varsinkin kehäkolmosen huonommalla puolen asuvat!

Maastossa...

Keskiviikkona 10.7. tepastelin mukaan Helsinki Trail Running Clubin "oikeesti kevyelle" kahden ja puolen tunnin lenkille. Lenkin oli kutsunut kasaan jo edellispäivänä rykäsyssä moikkaamani Nina (Vaarojen maratonin 86 km kärkinainen) ja polkuoppaaksi oli lupautunut Janne (Vaarojen mara... olkoon, paha olohan tiedosta vain tulee). Kyllähän näillä aineksilla mieheen saatiin varsin palautunut tai ainakin helpottunut olo lenkin jälkeen.
Pitkälti etenimme helppoa soratietä...

...paljolti myös vähemmän helppoa

Loppupalaveri Auroran sairaalan portin ulkopuolella. Sisälle ei (vielä) ollut asiaa.
Käppyrää ja karttaa

...sekä maantiellä

 Torstaina puolestaan pistin Karit kutsumaan minut mukaan HePon torstaisin kuudelta Bembölen kahvituvalta starttaavalle parin tunnin maantielenkille. Tämän voinee laskea palauttavaksi, kun keskisyke oli vähäiset 132. Kari teki tunnetusti tarkkaa työtä, lenkin kesto oli 1 h 59,5 min ja matkaa taittui pikkasen vajaa kuusikymmentä kilometriä.

Tuttuja paikkojahan matkan varrella olivat heti lopun Kauklahti ja Espoon keskuksen maisemat. Muuten reitti kierteli pieniä teitä ja suuria mäkiä - no oli ne ihan ajettavia :)
Tusinahko osallistujaa

Kiitokset Karille lenkistä!

Ei kommentteja: