maanantai 14. huhtikuuta 2014

Varustevinkkejä polkujuoksuun

Talven aikana olen kirjoitellut pari pikku varustevinkkiä nuts.fi -sivustolle. Jos olet aloitteleva polkujuoksija, katsoppa nämä varalta:

"Millä kengillä poluille?" antaa vinkkejä urheiluliikkeiden kenkäviidakossa seikkailuun. Millä tossuilla satunnaiseen polkupätkään, millä pitkään lenkkiin vaativassa maastossa?


"Juomaa ja varusteita reissuun mukaan" valaisee puolestaan juomapullojen, -vöiden ja -liivien maailmaa, kun askeleesi suuntaavat kotipihalta kauemmaksi.

Vinkkejä uusiin juttuihin otan vastaan - mikä sinua askarruttaa lyhyemmillä tai pidemmillä polkujuoksuilla?

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Jonkunlaiset polkukengät alkaisivat ehkä olemaan paikallaan, kun ei tämä metsäjuoksu näytä vähenevän. Veikkaan, että täältä periferiasta täytyy taas lähteä ihmisten ilmoille..

Unknown kirjoitti...

Mitä hätäsesti tässä yön korvalla vilkasin blogiasi, luulis jo muutama kenkäpari maastureita porstuasta löytyvän? :)

Marika kirjoitti...

On toki jotain, muttei mitään täydellistä tai ajatuksella ostettua. Mulla on tavallista asicsia peruslenkkeihin ja yhdet salomonin kovat ja kömpelöt, joilla mm. kävin kolilla. Mieluusti en tekisi sitä toiste ;)

Mähän en siis oikeesti edes harrasta juoksua, kunhan vaan räpiköin perässä.

Anonyymi kirjoitti...

Neopreenisukat on kova sana sohjossa ja pitävät lämpöä yllä. Suosittelen ensi viikonlopun Nuts Karhunkierrokselle. Jalkineiksi nastarit niin hyvin menee.