keskiviikko 2. marraskuuta 2011

"Ylimenokautta" ja 2012 kalenteria

Ns. ylimenokausi on ollut vajaan kuukauden lokakuussa päällä, ja kohta marraskuun puolivälissä pitäisi jälleen alkaa panostamaan treenaamiseen. Mutta mitäpä kuukauden aikana on tullut puuhasteltua?


Homma lähti siinä mielessä lapasesta, että liityin sitten hivenen ohimennen myös paikallisen triathlonseuran, Oulu Triathlon & Cyclingin jäseneksi. Seuralla on viikottain kuntopiiriä ja parina päivänä uintia - ensimmäisen kerran osallistuin toimintaan marraskuun ensimmäisellä viikolla OTC:n tehoviikon tiimoilta. Muutama hemmo seurasta on ennestäänkin tuttuja, olenhan satunnaisesti koukannut treenikisoissa tai muuten seuran toiminnan reunamilla. Varsinaisesti kuitenkin ajatus oli vasta vuodenvaihteessa harkita seura-asiaa, mutta lipsahti nyt sitten toteutukseen.
Oulu Triathlon & Cycling >>

Vanha kuntosalivihaaja on nyt parin viikon aikana päätynyt myös salille. Ei nyt tokikaan ihan perinteiselle kuntosalille, vaan toiminnalliseen harjoitteluun keskittyneeseen paikkaan. Salista ei löydy kuntopyöriä, juoksumattoja tai muita kuntosalilaitteita. Mutta löytyy leuanvetotankoja, vetokelkkoja, kahvakuulia, vapaita painoja, apinaratoja... oululaisten kannattaa käydä ihan ite katsomassa. Tarkoitus on kerran, pari viikossa käydä joko itsenäisesti tai ohjatussa treenissä loppuvuosi. Ensi vuoden puolella täytyy katsastaa asiaa uudestaan.
Toimintasali Voimala  >>

Kisakalenteri 2012 aluillaan
Mikäpäs sen rattoisampaa huvia kuin suunnitella tulevan vuoden kisakalenteria. Toki pitkälti elän tunteella, mutta pieni pähkäily lienee paikoillaan, varsinkin kun nyt ehkä on jo pieniä tavoitteita mielessä puhtaan läpiretkeilyn ohella.

Maraton on myös mielessä vetää jossain välissä, mutta tällä hetkellä ei oikein näytä löytyvän sopivaa ajankohtaa. Elokuussa kun on varaus kotimaiselle triathlonin täydenmatkan kisalle, niin sehän on syksy pitkälti siinä sitten paketissa, kunhan palauttelee vielä viimeiseen maastorypistykseen Kolille. Alla oleva lista päivittyy kotisivuiltani tilanteen kehittymisen mukaan.    

Ei kommentteja: