maanantai 22. lokakuuta 2012

Tutkailussa SPIbelt

"Ylimenokaudella" kun ei kauheasti kisaraportteja pääse kirjoittelemaan, tutkailen varustevalikoimaani ja onko niistä jotain kommentoitavaa. Pienestä liikkeelle!

Kesän 2012 muoti-ilmiöksi voinee katsoa vyölaukun paluun. SPIbelt, "Small personal item belt" on tarkoitettu kaiken pienen tarpeellisen (jos tarpeettoman) mukanakuljettamiseen. Suomessa tuote maksaa muutaman euron ali/yli kolmiekymppiä ostopaikasta ja mallista riippuen. Mitä vastinetta rahalle saa?
Minulla on käytössä SPIbelt vettähylkivä & Energymalli. Materiaali suojaa sateelta ja hikoilulta, mutta käytössä on huomioitava, että mm. vetoketjun kautta pussukkaan voi päästä kosteutta. Kovalla sateella siis kannattaa vaikkapa puhelin suojata vielä erikseen kosteudelta.
SpiBelt numerolappurenksuilla
Vyöhön on saatavilla lisävarusteena myös numerolappupidikkeet. Itse en niitä tilannut, työmatkan varrella on http://www.shelby.fi/ myymälä, jossa metri 3 mm kuminyöriä ja kaksi narulukkoa maksoivat 2,80 euroa. Näin "kisavarustellun" vyön kapasiteetti on siis pussukka pientavaroille (mm. Lumia 800 ja pieni nippu avaimia kulkee mukavasti), pidikkeet kuudelle geelille sekä numerolappukiinnitys.

Vyön idea on, että pussukka on kireähkö sukka - avaimet eivät pääse kilisemään tai muut tarvikkeet hölskymään. Esimerkiksi shortsien/takin taskussa avaimet kilisevät jonkin verran ja isompi nippu saattaa hölskyä (miehellä kun avaimia saattaa kertyä lenkillekin mukaan). Eivät hölsky SPIBeltissä!

Toisaalta sukkamaisessa rakenteessa on ehkä haittapuolena se, että mm. edellä mainitsemani puhelin on aavistuksen hankala ottaa esille ja panna takaisin, jos haluaa juostessa ottaa kuvia tms. Tämä ei ole ongelma normilenkillä, mutta kisan tiimellyksessä ei tehnyt loppupeleissä mieli alkaa kuvaamaan tilannekuvia...

Oma mallini on täysmusta harmaita logoja lukuunottamatta. Värivalikoima on laajahko, nyt ostaisin värikkäämmän ihan vain sen takia, että löytyy varusterepusta helpommin - varusteeni kun tuppaa olemaan varsin yksitotisen tummia väriltään.

spibelt.fi
www.spibelt.com

Ei kommentteja: