lauantai 23. helmikuuta 2013

Iin Yrityksen testijuoksut 10 km 23.2.2013

Sitähän Kaarteenahon poika lipsahti neljättä kertaa Iin Illinsaareen tälle kaudelle, ja siitä hyvästä ilmoittautumisessa lätkästiin kuvan mitali kouraan. Aavistus pakkasta, hivenen tuoretta haituvalunta ja roppakaupalla reippaita juoksijoita, niistähän se tämä päivä koostui.

Lähtö tapahtui taas vaihteeksi vähän varkain, kun keskityin enempi porisemaan Jaskan kanssa kuin kyttäämään lähtölupaa. Mutta eipä hätää, taas oli hölkkäletka järjestelty ensimmäisen kilometrin aikana. Juoksentelin kutakuinkin  neljä ensimmäistä kilometriä muutaman äijän porukassa väijyen Mikon tekemisiä. Kääntöpaikkaa lähestyessä porukka repeili, ja irtauduin enempi omaa hölkkää tekemään teemalla "katotaan ny mitä tämä kone kestää".

Homma rullasi paluumatkalla varsin lupsakkaasti aina terveyskeskukselle (oiskos se kuuden - seitsemän kilsan kohdalla..?) asti. Sitten olikin hankalaa aina keskustaan asti, jossa taas maalin läheisyys piristi mieltä. Joen yli menevälle pyörätielle päästyäni intoilin kiristäväni vauhtia niin, että saisin kiinni edellä menevän nuorison edustajan Samun... mutta eipä mopolla mahottomia. Hetken välillämme ollut ehkä satakunta metriä hupenikin, mutta sitten väsähin ja maalissa aikaeroa oli puolisen minuuttia.

Maaliin löntystelin varsin kaikkeni antaneena ajassa 43:29, eli parikymmentä sekuntia kuukauden takaista hitaammin. Haaveissa oli toki samankokoinen ajan parantuminen, mutta tämä oli nyt päivän kunto. Ihan ehjä jolkottelu joka tapauksessa. Tällä kertaa en päässyt negatiiviseen splittiin, mutta eipä tuo paluumatka ollut kuitenkaan kuin neljä sekuntia hitaampi. Mutta Mikko jäi selän taakse, seurakaverin päihittäminen riittää!

Data

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, kuulostaa haasteelle tällänen kirjoittelu =)

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, tämähän kuulostaa haasteelle tämmönen kirjoittelu =)