lauantai 8. lokakuuta 2011

Vaarojen maraton 2x 8.10.2011

Teksti on kopioitu ja täydennetty 24.8.2012 Lenkkivihko.fi:stä, jos ko. palvelu lopettaa ennakkoilmoituksen mukaisesti vuoden 2012 lopussa.

Helppua ko heinänteko

Jep jep, pentuna joutu tekeen heinätöitä. Eihän siinä tokikaan kauheesti tarvinnut ajatella mutta helppoa se ei tokikaan ollut :D

Tavoistani poiketen olin tällä kertaa tehnyt kotiläksyt, eli suunnitellut juoksua etukäteen. Nyt ei tarvinnut enää kuin vain toteuttaa suunnitelma. Ja se meni täysin ennakkoajatuksen mukaan.

26/462112Jouko KaarteenahoOulu13:05:2405:54:15
Mäkiosuusajat:
Jouko Kaarteenaho 00:20:51 00:21:37

Eka kierros 5:54:15. Ei mitään isompia kommelluksia, yksillä huonokuntoisilla pitkospuilla ajattelin että olisi parempi mennä vierestä mutta keikuin kuitenkin puille... ja hetikohta olinkin päälläni lätäkössä. Muutaman kymmenen metrin päässä oli nuotiopaikka, jossa pikkuvesseli tervehti tomerasti ja pariskunta kuulosti porisevan jotain rapasen näkösestä hommasta :D

Ekan kierroksen tieosuus ja loppunousut meni siinä rullaillessa ja hiljokseen ajatuksia toiselle kierrokselle siirtäessä.

kohtuu reipas välihuolto; vesipussin vaihto, geelejä ja patukoita sekä otsalamppu kyytiin. Vessassakin kävin varalta ja siinä samalla oioin sukat paremmin jalkaan. Ja sitten takas radalle. Myös toinen kierros eteni riittävän tehokkaasti, ja selvitin Ryläyksen osuuden päivänvalon aikana. Erityisesti kun pääsin valoisan aikaan puolitoista tuntia aikaisemmin tielle, jolla menin 2009 harhaan, alkoi homma jo maistua varsin leppoisalle.

Vikalla vesipisteellä seurue ihmisiä odotteli tohkeissaan Jarkkoa ja olivat suorastaan pettyneitä kun tarjolla olikin vain Jouko. Olin kuulemma jäämässä takaa tulevan kiinniottavan lauman jalkoihin, joten eihän se auttanut kuin pistää töppöstä toisen eteen. No, ei näkynyt, ei kuulunut niskaan läähättävää laumaa...

Loppukin rullasi ihan mukavasti, toki paremminkin saisi kulkea mutta tämä oli tämän hetken kunnon mukainen suoritus. Ensi vuonna sitten taas enemmän treeniä alle.

Sykedata

Ei kommentteja: